Het verhaal van Tim, grote broer van Seppe

Foto van Tim, broer van Seppe

De club kan Seppe hiervoor toch niet buiten zetten? Dat is toch niet fair? 

Tim, grote broer van Seppe, vertelt:

"De voetbalclub had onze Seppe uitgesloten. Mijn vader had al verschillende keren serieuze ruzie gemaakt met de trainer omdat hij vond dat Seppe veel te veel op de bank moest zitten. Daardoor hebben ze Seppe nu uit de club gezet. Ik ben gaan praten met de jeugdcoördinator en  daarna ook met de voorzitter maar die wilden niet luisteren.  Ze waren het beu. Maar Seppe maakte geen ruzie en gedroeg zicht altijd heel goed. Hij was altijd op tijd en in orde, al drie jaar lang. En nu mocht hij niet sjotten door een ruzie tussen volwassenen? Ik vond dat echt niet kunnen..."

Wat deed de Klachtenlijn?

Tim: "Toen heb ik gebeld met de Klachtenlijn. Chris van de Klachtenlijn heeft een gesprek gehad met de jeugdcoördinator en de voorzitter. Er is dan toch een oplossing gekomen. Seppe kan terug voetballen. Voorlopig ga ik met hem naar de trainingen en naar de wedstrijden. "

Wat kan de Klachtenlijn voor jou doen?

Je kind werd niet correct behandeld? Je hebt een klacht over zijn of haar rechten? Je zit vast? De Klachtenlijn van het Kinderrechtencommissa­riaat helpt jou verder.

Stuur een klacht