Kinderrechteneducatie

Bent u op zoek naar fris educatief materiaal rond kinderrechten met echte verhalen van kinderen en jongeren, boordevol weetjes en tips?  Het Kinderrechtenverdrag in kinder-en jongerentaal? Bekijk dan zeker dit materiaal.
Of neem contact op met de 'tZitemzo (de Kinderrechtswinkel) of surf naar www.planbelgië.be of www.unicef.be.

Het Kinderrechten­verdrag in kindertaal

De Kinderrechtenrap. Dé song van het jaar door Kapitein Winokio, Joke van Leeuwen en tientallen kinderen. Vanaf 5 jaar. Met animatieclip en karaokeversie. Ga aan de slag met deze PDF Lesmap Filosoferen over Kinderrechten (7.88 MB) voor kleuter- en lagere school. En met dit PDF partituur (50.44 kB), speel je het helemaal zelf!

De Bende van :P. 3 helden vechten voor jouw rechten! met verhalen van kinderen, weetjes, spelletjes en tips. Vanaf 9 jaar. Een boekje van de 'tZitemzo i.s.m. de Klachtenlijn van het Kinderrechtencommissariaat. Bestel via info@kinderrechtswinkel.be (enkel verzendingskosten). Lesbrieven op www.tzitemzo.be

Het Kinderrechten­verdrag in jongerentaal

Magazine over jongerenrechten:
'T ZITEMZO:  jouw rechten, jouw leven.
Met interviews, getuigenissen, heel veel tips. Hapklaar, vanaf 14 jaar.

Een magazine van 'tZitemzo i.s.m. de Klachtenlijn van het Kinderrechtencommissariaat. Bestel gratis via tZitemzo of 070/210071 (enkel verzendingskosten). Download de gratis lesbrieven.